€18,82 €14,12

Sophie's Universe

Sophie\'s Universe

Deze ongekend succesvolle CAL

nu in boekvorm verkrijgbaar.


In navolging van de succesvolle Sophie's Universe CAL2015, designed door Dedri Uys en gesponsord door Scheepjes is het patroon nu verkrijgbaar in een 216 pagina's tellend boek.

Wat begon met de eerste zes rondes van Chris Simon's Lace Petals Square groeide uit tot Sophie's Universe. Tijdens de 20 weken durende Mystery Cal op de blog van Dedri (www.lookatwhatimade.net)  in 2015 groeide de populariteit van Sophie. En ook in 2017 is Sophie's Universe springlevend. Dedri's droom is verwezenlijkt: Sophie's Universe is nu verkrijgbaar als boek!

Sophie's Universe is veel meer dan een steeds groeiende vierkante deken; het is een ontdekkingsreis. Hoewel het een patroon voor gevorderden is, is het speciaal geschreven voor avontuurlijke beginners. Elke toer is tot in detail uitgewerkt, met stap-voor-stap foto's en hints om je te helpen je deken te haken en je de technieken eigen te maken. Het boek is ook verweven met de online wereld, het bevat foto challenges en hashtags om de lezer uit te dagen vooral de voortgang online te delen. 

Voor ieder die de Sophie's Universe al gehaakt heeft is dit boek een prachtig souvenir en een mooie manier om de designer te steunen en haar in staat te stellen dit soort prachtige patronen te blijven ontwerpen.

Sophie's Universe is beschikbaar in het Engels

Beoordelingen
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter
iDeal